fbpx

Hundetelepati

Hunde er mit hjerte ekstra nært og jeg har en helt særlig forbindelse til lige netop hunde. Jeg har derfor valgt at have dem som mit fokus område. Jeg arbejder til daglig med hunde og vil rigtig gerne give hundeejere en bedre forståelse og et dybere samarbejde med deres hunde.

Telepati med hunde

I mit daglige arbejde med hunde ser jeg hundene gør alt, hvad de kan de kan for at kommunikere med os mennesker. De vil gerne gøre os glade og går ofte langt for dette lykkes.

Hundene er rigtig dygtige til at tilpasse sig både i træning men også hjemme i familien.

Ind imellem opstår der dog udfordringer og vi forstår ikke altid lige vores hunde. Dette kan være i forhold til andre hunde, i træningen eller adfærd hunden viser hjemme, som enten hunden oplever svær eller vi ikke helt ved hvordan vi bedst hjælper hunden med.

Telepati som værktøj

Det er her telepati er et fantastisk værktøj og herigennem vi kan kommunikere direkte med hunden. Vi kan herigennem få forståelse for adfærden og i samarbejde med hunden finde en løsning, som den kan bruge.

Hvorfor Telepati

Jeg oplever ofte at vi mennesker gerne vil læse en adfærd eller problem, fordi vi har et problem med det. Jeg vil gerne ind i dybere lag og have kommunikationen md dyret for komme ind til, hvad de har brug for og hjælpe dem ud fra dette.

Igennem telepati med hunden vil jeg gerne skabe forståelse mellem hund og ejer og herigennem skabe en dybere relation imellem jer.

Jeg mener ikke hunde kun skal gøre det vi gerne vil have. jeg mener vi i respekt for hinanden skal prøve at forstå dem og samarbejde om en fælles vej ALLE vi kan gå sammen.