fbpx

Om

Jeg hedder Heidi, jeg bor i Gislev på Midtfyn med min mand og 3 af vores 5  børn. De 2 ældste er fløjet fra reden. Jeg hjemmeskoler 2 af vores børn, og hjemmepasser den yngste, og elsker hvert et sekund af det.

Jeg er uddannet hundeadfærds og klikkerinstruktør og certificeret Nose Work instruktør og er nu i gang med Telepati uddannelse. Jeg er vild med hunde og alle mulige andre dyr. Jeg brænder for at give dig og dit dyr et sjov og meningsfuld liv og samtidig være med til at give jer en dyb relation og bedre forståelse for hinanden.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til mig på heidirogren@gmail.com

Klik på bjælken herunder og kom direkte til Ydelser

Velkommen til Hundetelepati

Her er lidt mere om mig.

Jeg er opvokset med alle mulige slags dyr. I konfirmationsgave fik jeg et kinesisk hængebugsvin og fik min første egen hund, da min mand og jeg købte vores gård. Ellers er jeg vokset op med heste, høns, geder, marsvin, undulat, kat. Som voksen Køer, grise, hund, kat marsvin, kanin, høns, edderkop, afrikanske kæmpesnegle og haft myrebo. 

Jeg hjemmeunderviser vores bøn og det er vigtig for mig at børnene får forståelse for mange forskellige dyr og at vi har et ansvar for at passe på dem alle. Både egne med også dem i naturen.

Jeg har altid været meget intuitiv omkring dyr og følt dyb samhørighed med dem. Da jeg blev uddannet hundetræner følte jeg virkelig at jeg havde fundet min plads i livet. Lige nu arbejder jeg kun med Nose Work hold og alt dette kan du læse mere om hos Hundehjerter, som er min hundetræner virksomhed.

De senere år har jeg mærket en spirende lyst til at dykke endnu dybere ind i relationen med mine dyr og da jeg havde en hundehvalp med store problemer med sine hofter, kastede jeg mig ud i min første telepati med dyr. Jeg fik kontakt og oplevede hvor fantastik telepati er og hvor meget det kan hjælpe og os dyrene i en bedre kommunikation.

Da jeg så Mathilde havde en 1:1 uddannelse måtte jeg bare springe på og jeg nyder hvert et øjeblik i denne rejse.

Jeg glæder mig til at blive færdig og være helt fagligt klædt på til at telepatere med alle jeres dyr og herigennem skabe en dybere forståelse mellem jer.

Min uddannelse
Uddannet Pædagog 2006

Telepati uddannelse v. Mathilde Denning,  Animal listening, Færdiguddannet i 2023

Nose Work instruktøruddannelse v. Sanne Andersen Lorup Hundecenter, Færdiguddannet i 2022

Hundeadfærdsuddannelsen v. Camilla Fjeldsø, Færdiguddannet i 2019

Klikkerinstruktør Uddannelsen v. Camilla Fjeldsø, Færdiguddannet i 2019