fbpx

Online Telepati

Her på side kan du læse mere om Online telepati som foregår online.

På bjælken nedenunder her, kan du tilmelde dig en Online Telepati.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til heidirogren@gmail.com

Online Telepati

Jeg tilbyder Telepati med dit dyr online.

Dette kan være noget for dig, som bor langt væk eller på anden måde ikke har mulighed for at mødes fysisk.

Hvordan foregår det?

Jeg ringer dig op over den online platform, som passer dig, dette kan være Messenger, Teams eller lign. Dette aftaler vi. Vi taler sammen om dine ønsker og spørgsmål til dit dyr. Herefter vil jeg tage kontakt til dyret, men vi stadig er i online samtale. Du vil altså kunne følge med under hele samtalen.  jeg tager noter under samtalen og stiller dig afklarende eller uddybende spørgsmål undervejs.

Det er vigtig du inden vi skal tale sammen har skrevet dine spørgsmål ned og sender dem til mig, når vi skal mødes online.

Efter telepatien

Efter Telepatien sender jeg en skriftlig beskrivelse af samtalen til dig. Her er beskrevet de informationer jeg modtaget under telepatien.

Pris

1 stk 750 kr

Varighed 1-1,5 timer