fbpx

Telepati hos dig

Jeg tilbyder at komme hen til dig og udføre telepati med dit dyr, mens du er lige ved siden af.

På denne måde kan du følge telepatien helt tæt. Både du og jeg kan herved stille uddybende spørgsmål til dyret under telepatien.

Ønsker du en Telepati hjemme hos dig, så klik på bjælken neden under og du kommer direkte til betaling.

Har du spørgsmål så send en mail til heidirogren@gmail.com.

Telepati hos dig

Har du et dyr som du oplever har det svært, er bange for noget, ikke vil med på gåtur, hvor i oplever problemer i træningen eller som du bare gerne vil lære lidt bedre at kende. Så kan du her få hjælp til denne forståelse. Telepatien kan foregå lige der, det giver mest mening for dig og dit dyr. Det kan være hjemme i stuen, ude på folden, på træningsbanen eller lign. Bare det giver mening for jer.

Hvordan foregår det

Jeg kommer hjem til dig på et aftalt tidspunkt. Vi sætter os sammen og du fortæller, hvad du gerne vil have fokus på i telepatien. Vi skriver nogle spørgsmål ned.

Herefter sætter v os sammen med det pågældende dyr og jeg tager kontakt til dyret. Jeg stiller de aftale spørgsmål og fordi du er lige ved siden af, kan jeg stille opfølgende spørgsmål med det sammen til både dig og dyret.

Efter telepatien

Efter jeg har lavet telepati med dit dyr gennemgår vi det sammen.

Jeg laver en skriftlig beskrivelse af telepatien, som jeg eftersender til dig på mail, så du altid kan gå tilbage og læse om, hvad dit dyr havde at fortælle.

Pris

1 stk 1100 kr.

Inkl. 30 km kørsel fra Gislev.

Varighed 1- 1,5 timer