fbpx

Telepati med alle slags dyr.

Her på siden har jeg beskrevet Telepati med alle slags dyr.

På bjælken nedenunder, kan du klikke og komme til de forskellige ydelser jeg har.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at sende mig en mail på heidirogren@gmail.com

Telepati med alle slags dyr

Jeg elsker alle slags dyr og der er ingen begrænsninger på, hvilke man kan tale Telepatisk med. Alle dyr har noget på hjertet og vil gerne ses for den de er.

Forskellige racer

Jeg tilbyder derfor ikke kun Telepati med hunde, katte, heste eller andre mere almindelige dyr. Jeg vil også rigtig gerne lave Telepati med din slange, edderkop, skægagame eller andre anderledes dyr.

Har du fx fået ubudne gæster som rotter eller mus, tager jeg også gerne en snak med dem. Jeg lover ikke de vil flytte, men måske der kan findes en måde så alle kan være her. Ved stor invasion af fx. rotter er det altid vigtig at få fat i en skadedyrsbekæmper, da dette er vigtig at få taget hånd om af professionelle.

Det jeg gerne vil frem til er at alle dyr har ligeså meget ret til at være her, som vi har. Vi har rigtig godt af at stoppe op og se alt omkring os, være nysgerrige på det og suge alt den læring til os, som er lige foran os.

Vi kan lære af dyrene

Dyr er en gave. De er umiddelbare og viser ubetinget kærlighed. De er store læremestre, hvis vi gerne vil lærer.

De har ikke altid selv valgt, hvor de vil bo og hos hvem. Det er derfor vigtig vi som ejer gør vores allerbedste for at sikre dyret har det bedst muligt. Og nogle gange kan det bare være svært at vide, hvad de lige mangler for at trives. Det er her Telepati kan komme ind og hjælpe med en bedre forståede af dyret og dermed kan vi bedre imødekomme deres behov og skabe det bedst mulige liv for dem i vores varetægt.